tirsdag den 21. december 2010

Tomten och andra paket...

Kära Ninja's!

   Jeg rodede rundt i Rågeleje i en lille hytte i weekenden - mest for at slappe af og komme lidt ud af byen, men fik også poppet piller... Jävla sickness ramte mig endnu engang. Må ha' et imunforsvar lig med solgte plader. Ikke særlig Ninja-agtigt. Men at sidde foran kaminen med varm kakao, hoppe i boblebad og pakke sig ind og gå ture oppe nordpå er bestemt en kur der sparker røv!
   Der blev gået ture ned til vandet; og det var ret så smukt med den sne-hvide strand der lyste op i mørket...










   Idag stod den på at få lavet en lille teaser til næste single sammen med Copenhagen BETA. Jakob (chef på CPH rec.) kom med en grineren idé, som fik vi afprøvet - og hvis det hele kommer til at swinge, lægger vi den på YouTube i nærmeste fremtid... Så stay tuned!
   Vi er også kommet frem til hvilken slags video næste single skal prydes med; storyboard, referencer, mood osv. Det bliver noget helt andet end Rød Alarm's video, som jeg er rigtig stolt af og glad for - men det er fedt at få lov til at boltre sig og prøve forskellige ting af. Og kudos til CPH rec., for at lade artisten få lov til at ha' så meget indflydelse! Jeg er virkelig havnet det rigtige sted, mø-hø!
   Og jeg har awesome-kriller i fødder og hjerte, over at snart kunne præsentere næste nummer fra pladen. Det er et af mine favorit tracks! Håber I vil ta' godt imod det...




   Her mellem Jul & Nyt År skal jeg mødes med en fotograf og lege lidt... Altså, ikke noget kinky stuff (det ville være synd for Jer at se på). Men få taget nogle billeder og se hvor fa'en vi ender henne... Jeg er i øvrigt gået tilbage til mørkt hår igen. Mit Gollum-garn tåler ikke at blive udsat for afblegning så tit som det krævede... 



Bli'r klippet hos New Cut - og mage til cool damer i den biks! Tjek det ud: www.newcut.dk ...


   Juleaften skal jeg sgu være i København. Det er ellers meget få jule jeg har holdt i Danmark. Jeg plejer at være oppe i det svenske med jultomtar och snapps och massor av snö! Men sne er der jo rigeligt af herhjemme - og bare man holder Jul hvor der er hjerterum... ... ... Og snaps kan jo købes.
   Husk at nyde Julen og vær' rar! Køb et Hus Forbi, gi' en krammer - og ha' en dejlig 24. dec...





Silja.





mandag den 13. december 2010

You say goodbye, I say hallo!

Merry Ninja, ya'll!

   Nu er Alphabeat-tour'en veloverstået og jeg har haft nogle dage til bare at splatte og indspille vokal på et af de seneste tracks. Det har været hårdt, skønt, sjovt, nervøst og bekræftende at være afsted på opvarmnings-turene. Jeg er af hjertet begejstret over folks åbenhed og for at gi' mig en chance. Tak for det, Ninja's!
   Det føles dog også lidt tomt - og jeg kan godt savne at blive samlet op af Emil i tour-bilen, kaffe on the road, vores laaange snakke om alt og intet, vores hjemmelavede skiver med musik fra way back when... Savner at komme til et nyt spillested og deres ansatte og frivillige, soundtjek og BOM! - nerverne 2 min. inden showtime.




   Det fede er, at der er kommet så meget godt ud af UpHeater-konceptet. Udover en masse netværks-halløj, upgrade på show-fronten og musikken, der er nået ud til nogle der måske var blevet snydt for den - så blev der knyttet et lille venskab Sys og jeg imellem - og Louise, der var med på kor - og det fejrede vi igår med "Til Middag Hos..." (uden TV-hold, mø-hø). Det startede hos Sys, der havde valgt det fancy tema: Svensk Skovhugger. Der sad vi så i skovmandsskjorter og spiste og drak - og fandt guitaren frem... Dejlig aften med dejlige skovdamer...



Dessert. Mmm!



Frederik Thaae poppede op på en kaffekop - Halleluja, bro!


   Og så har jeg haft fødselsdag - hvilket er noget jeg ikke går så skide meget op i mere... Men det passer vidst ikke, for når dagen nærmer sig, har jeg rodet hele lejligheden igennem for gemte gaver... Jeg fandt ikke noget, men blev vækket på dagen med skønsang og fantastisk morgenmad - og bahm! Dér var gaverne! Havde en absolut skøn dag...



Brunch på Tante T.



Gå-tur rundt om søen...



   Spændt Ninja i sniper-slæden.





På vej hjem...


   NU skal der knokles videre med resten af numrene, krammes på folk jeg savner og nyde, at lige nu mangler jeg ingenting.

Silja.