mandag den 7. februar 2011

TV2 & TV2 & K.O.!

Buja, Ninja's!
  
   Så er vi sgu allerede i februar - og synes det ser lysere ud, derude...?




   Sidder og ser næsten-færdig klip af Sokratæsk-video'en - I LIKE! Glæder mig til at flashe den!




   På fredag skal jeg ned til Radio Sydhavsøerne og spille et lille 20 min. show (kører samme show som til Sys&Alphabeat opvarmningen). Udover moi skal Thomas Holm, Louise Dubiel og Astrid Nora også spille. Det bli'r da hyl! Kører med Thomas derned fredag sen eftermiddag - og så er det showtime!

   Dagen efter skal jeg til Herning og synge "Sokratæsk" i en boksering! Det er TV2 (tv-kanalen) der afholder FightNight - Det bli'r awesome!





   Lige om hjørnet udkommer TV2 (bandet)'s album, "Showtime", hvor jeg lægger en hip lille 2. stemme på ét af numrene... Det var nogle hyggelige timer i studiet - og jeg er utroligt glad for, at jeg fik lov til at komme med et bud - og tabte kæben langt ned i gulvet, da jeg hørte det kommer med på pladen... Det er en ydmyg kor-funktion jeg har på track'et. Men tak for oplevelsen og tilliden! Anyways, deres plade rammer DK d. 14. februar... (Psst. Jeg er med på track nr. 8).





   Nå, men det var en lyn-update! Er på 4. kop kaff', og må vidst hellere rulle hjem og indsynge de sidste par ting til pladen... Stay cool. 

Kärlek, Silja.