tirsdag den 16. august 2011

Kaffe, Kone-titel og kældermusik...



Dejlige Ninja's!




   Jeg håber I har haft den dejligste, omen ret så våd, sommer! Jeg er en af de få der ikke er helt ekset med skoldhed sol og heftige grader, men regnen var måske lige hidsig nok... Vi fik crazy-pool nede i kælderen - swimmingpool er dejligt, men uønsket badebassin, not so much...

   Her har den stået på interviews, koncerter og NYDNING af at "CirkusPrinsessen" endelig så dagens lys. Det har jo været allround respons på dukkebarnet, men mit succeskriterie blev nået: at ku' stå inde for hvert track. Så jeg er en happy camper!

   Jeg er sgu også gået hen og blevet gift, sgu! Vi havde en awesome Ninja-fest!!! Det var helt fantastisk! Nu håber jeg bare ikke næste plade kommer til at udelukkende handle om post-hustru issues. Må grave lidt dybere i hukommelsen så vi kan få lidt smerte på spil, mø-hø...

   Der er snak om en 4. single fra "CirkusPrinsesse" - og der er lidt flere koncerter med NinjaBand at se frem til - men ellers er jeg gået i skrivemode igen, and I dig it! Har savnet at kravle ind i hulen med en kaffe og smøg og gruble over livet.
   Det ser ud til at tage en radikal anden retning end 1. skive (som jo egentlig i sig selv er i alle retninger) - men jeg tror på udfordring & udforskning; så lad os se hvad det bliver til.

   Jeg håber I er gode ved hinanden derude, får hørt god musik og husker at danse. TonseKlem, Silja.
(Lidt billeder fra Summer for a Ninja):