tirsdag den 4. januar 2011

Hot Yellow-Sub...

Happy Nyt År, Ninja's!

   Jeg håber du har haft en god aften forleden:)



   Alt vedrørende Nyt År er jo manisk! Med hvem, hvad og hvor skal man være... Kjole-panik... Løfter mig her og løfter mig der... Og forventniger af den ujordiske slags vil ingen ende tage. Det er lige til at blive træt af. Nogen nyder al galskaben, men jeg får sgu halv-angst og har lyst til at flyve til en stjerne og ryge mig en bønne.
   Jeg var til en fin lille fest med gamle kendinge - ganske ufarligt, men aldeles hyggeligt. Der blev grinet og grædt - og danset monster grimt. Tak for det.
   Og mht. nytårs-løfter, så har jeg for mange år i træk skuffet mig selv, ved ikke at ku' holde dit eller dat - så ingen promises her; der bliver "løftet" rigeligt i årets løb... Mon ikke det er nok...



1. januar-lasagne hentes hos Mr. Italiano...


   Jeg kan ikke huske en januar-måned der ikke så sort ud. Kedeligt vejr, træt på job, forår for langt væk til at ku' skimte og ingen penge til udsalg... Så i år er første gang hvor jeg rent faktisk har glædet mig til ikke bare at hoppe ind i det nye år, men også til at kramme Januar. 
   Jeg skal lave video til 2. single sidst i denne måned - og jeg GLÆÆÆDER mig! Idéen virker top, tracket lyder konge, jeg har fat i awesome dansere - og hvis dagen forløber halvt så hyggelig og spændende som da vi lavede "Rød Alarm"s video, kan det kun komme til at kick'e ass! 
   Jeg kan ikke afsløre så meget endnu - hverken ift. hvilket track eller hvilken slags video vi har i ærmet, men jeg er som en teenage-dreng i en porno-shop; about to explode! Håber I digger resultatet... Stay tuned!




   Jeg vil afslutte min Yellow-Sub-the her på Kaffeladen (som i øvrigt er hygge tres bon!) og så er det ud og lede outfits til fotoshoot og video'en.




Ha' en flot trisdag. Silja.








   

1 kommentar:

  1. Nååå, det var en yellow submarine - jeg troede det var en kage! Mamacat

    SvarSlet