mandag den 11. oktober 2010

Stengade & Knapper.

'Morning Ninja's!

   Der sker en masse for tiden - men fokus skal nu flyttes til Ninja Mash-Up'et! Vi har haft en øver der gik ganske smooth og vi ta'r een til øver idag inden produktions-øveren imorgen på Stengade. Kom, for hulan! Det er møg-gratis og vi lover at flytte dine fødder... (Jump på linket herunder. Kodeordet er -overraskende- Ninja):

   

   Derefter bli'r første stop Frederikshavn (fredag) & Aalborg (lørdag)... Det bli'r sgu spændende at se hvordan publikum ta'r imod det - Emil og jeg skal ha' en fest, helt säkert!




   Derudover går det ganske glimrende med studie set-up'et herhjemme. Det lader til at gi' god mening, at jeg indspiller vokal selv... Mic.'en jeg har lånt af Rune lyder af mange penge, rummet er en hygge-booster og Logic er solidt som altid.  Det eneste der kan være svært er, at der ikke er den der anden person til at komme med direkte indput, skrue på knapper etc. Men nu det sidder i fingrene, er det egentlig ganske passende for Ninja-Boss at styre det hele selv... Mø-hø. 




   Udøver øver idag, skal vi til møde med Lars fra booking og ha' de sidste detaljer på plads, inden vi skyder Tour-måneden af! Der er noget med en bil, gear, tidsplan and so on... Han er max tjekket og altid så jävla glad - we like! OG så skal jeg forbi Asfalt og hente det fiiine outfit Hanne har syet. Det bli'r en Ninja-sparkedragt-ish, der gør det dejlig nemt at bevæge sig på scenen! Uh, den er fin!





   Ha' en forrygende tirsdag med ekstra icing on da cake! Silja.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar